Lk Raku Ry:n verkkosivujen tietosuojakäytäntö

Raku on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi ja henkilötietojasi. Tämä tietosuojakäytäntödokumentti kertoo, miten käsittelemme henkilötietojasi verkkosivuihimme liittyen.
Henkilötiedoilla tarkoitamme mitä tahansa tietoa, jolla henkilöllisyytesi voidaan identifioida, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite tai muu henkilötieto, jonka annat. Lue lävitse tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti ennen kuin käytät verkkosivujamme. Mikäli et halua hyväksyä näitä tietosuojakäytäntömme ehtoja, niin älä anna meille mitään henkilötietojasi ja poistu verkkosivuiltamme.

Henkilötiedot
Raku käsittelee henkilötietojasi EU:n tietosuojadirektiivin 2016/679/EC sekä Suomen kansallisen lainsäädännön mukaisesti.

Mitä henkilötietoja keräämme?
Keräämme henkilötietojasi ainoastaan parantaaksemme palveluamme ja voidaksemme palvelle sinua paremmin. Keräämme seuraavanlaisia henkilötietoja:
TIETOJA, JOTKA ANNAT OMASTA ALOITTEESTASI
Keräämme henkilötietoja, kun käytät verkkosivustoamme (liittyen myös mahdollisiin kampanjasivuihimme). Kysymme esimerkiksi nimeäsi, puhelinnumeroasi, sähköpostiosoitetta sekä mahdollisesti muita sinuun liittyviä tietoja, kuten yritystä, jossa työskentelet.

AUTOMAATTISESTI KERÄTTÄVÄT TIEDOT
Kun vierailet verkkosivuillamme, tallennamme IP-osoitteesi, jotta voimme seurata verkkosivujemme käyttöä.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Keräämme henkilötietoja verkkosivujemme yhteydessä seuraaviin tarkoituksiin:
Viestintä ja jäsenyyden hoito
Verkkosivuston kehittäminen ja tekninen ylläpito
Emme tallenna tietoja edellä mainittuihin tarkoituksiin pidempään kuin on tarpeen tai laki sallii.

Henkilötietojen käyttö ja siirtäminen
Henkilötietoja voidaan käyttää yhdistyksen sisällä. Voimme valtuuttaa 3 osapuolia käyttämään henkilötietoja meidän puolestamme, jos siihen on selkeä tarve esim. Jäsenyys Suomen ilmailuliiton kautta.

Henkilötietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. Tällöin siirtoa koskevat EU:n tietosuojadirektiivi ja kansalliset säädökset. Antamalla henkilötietojasi, hyväksyt sen, että henkilötietojasi voidaan siirtää, käsitellä ja tallentaa. Raku sitoutuu tekemään kaikki kohtuudella vaadittavat toimenpiteet varmistaakseen että henkilötietoja käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Raku varaa oikeuden antaa henkilötietoja viranomaisille, mikäli lait tai määräyksen niin määräävät.

Sinun oikeutesi
Sinulla on oikeus saada tietää mitä henkilötietoja meillä on sinusta. Voit ottaa yhteyttä meihin voidaksesi tarkastaa että ko. tiedot ovat oikein. Pyynnöstäsi muutamme tai poistamme väärät tiedot. Voit peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn milloin tahansa tiedottamalla meitä asiasta. Tällöin poistamme poistamme kaikki henkilötietosi tietokannoistamme.

MUUT KOLMANSIEN OSAPUOLTEN PALVELUT
Verkkosivustomme sisältää linkkejä toisiin verkkosivuistoihin ja sosiaalisen median palveluihin. Nämä sivustot voivat käyttää evästeitä kerätäkseen käyttäjä- ja henkilötietoja. Heillä on oman tietosuojakäytäntönsä, joihin kannattaa tutustua.

Yhteydenotto
Jos sinulla on mitään kysymyksiä liittyen tässä kerrottuun tietosuojakäytäntöömme tai haluat tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta, niin lähetä sähköposti osoitteeseen lennokkikerhoraku@gmail.com.

Muutokset tietosuojakäytäntöön
Varaamme oikeuden tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöämme. Pyydämme sinua tutustumaan tietosuojakäytäntöömme aika ajoin.