Jäseneksi liittyminen

RAKUn jäseneksi liitytään täyttämällä sähköinen jäsenhakemus. Jäsenhakemukset pyritään käsittelemään pikaisesti, mutta varaudu pieneen odotukseen. Lisätietoja jäsenyydestä saat lähettämällä viestiä osoitteeseen lennokkikerhoraku(at)gmail.com.

Voit täyttää jäsenhakemuksen täällä. Jäsenhakemuslomake valitettavasti poissa käytöstä.

Lähetä seuraavat tiedot sähköpostilla lennokkikerhoraku(at)gmail.com hakiessasi jäsenyyttä:

– Jäsenyyden tyyppi (Raku + SIL, Raku, Kentänkäyttöoikeus)
– Nimi
– Katuosoite
– Postinumero
– Kaupunki
– Puhelinumero
– Syntymäaika (pv.kk.vuosi)
– SIL numero (jos olemassa)

Jäsenhakemuksen käsittelyn jälkeen saat ilmoituksen jäsenyydestä sähköpostiisi. RAKU lähettää uusille jäsenille jäsenmaksukaavakkeen sähköpostitse. Mikäli liityt myös Suomen Ilmailuliiton jäseneksi saat SIL:n kautta jäsenmaksukaavakkeen, joka sisältää sekä RAKUn ja SIL:n maksut.

Jäsenmaksun suorittaneet jäsenet ovat oikeutettuja käyttämään Petikon lennokkikenttää ja kaikkia muita kerhon jäsenille tarkoitettuja etuuksia sekä osallistumaan kerhon asioiden päättämiseen sääntöjen puitteissa. Jäseniltä toivotaan talkoohenkeä yhteisen hyvän sitä vaatiessa.

HUOM: uudet jäsenet voivat aloittaa lennättämisen Rakun kentällä saatuaan vastauksen jäsenhakemukseensa. On erityisesti huomattava, että lennätys ehdottomasti edellyttää voimassa olevaa vakuutusta.

Jäsenmaksut vuonna 2023:

Varsinaisille jäsenille RAKUn jäsenmaksu on 35 euroa kalenterivuodessa.
Nuorisojäsenille (vuonna 2023 enintään 18v) RAKUn jäsenmaksu on 13 euroa kalenterivuodessa.
Kerhossa ei ole erityistä liittymismaksua. Jäsenmaksua ei peritä kuluvalta kalenterivuodelta, jos liittyminen tapahtuu kesäkauden päättäjäisten jälkeen.

Varsinaiset jäsenet voivat myös liittyä Suomen Ilmailuliiton jäseniksi, jolloin varsinaisille jäsenille RAKUn jäsenmaksu on 35 ja nuorisojäsenille 13 euroa kalenterivuodessa. Lisäksi maksetaan Suomen Ilmailuliiton jäsenmaksu 89 euroa. Uusille jäsenille Ilmailuliitto tarjoaa edullisempia jäsenmaksuja liittymisen tapahtuessa kesken kalenterivuoden. Tarkemmat tiedot löytyvät Ilmailuliiton jäsenmaksut-sivulta. SIL:n jäsenyyteen sisältyvät mm. ILMAILU-lehti ja vakuutus. Kaikki Suomen Ilmailuliiton jäsenedut löytyvät Ilmailuliiton jäsenetu-sivulta.

Voit myös käyttää Petikon lennokkikenttää liittymättä jäseneksi, mutta sinun tulee tässä tapauksessa suorittaa kenttämaksu, jonka suuruus on 60€ vuonna 2023. Kenttämaksu on voimassa kyseisen kalenterivuoden. Kenttämaksun saat tilattua täyttämällä jäsenanomuksen ja valitsemalla sieltä kohdan kenttämaksu. Kenttämaksu ei oikeuta kerhon etuihin tai palveluihin eikä sen valinneilla ole mahdollisuutta osallistua kerhon päätöksentekoon. Kenttämaksu ei velvoita talkootöihin.

Yhdistyksen säännöt:

Lennokkikerho RAKU ry noudattaa toiminnassaan yhdessä sovittuja sääntöjä.